Lakberendezés

Bordűrök tapétákhoz

A lakberendezés dinamikusan fejlődik, és szerencsére ma már hazánkban is szinte végtelen kínálat érhető el, aminek csak a fantáziánk és a pénztárcánk szab határt.

Egy néhány éves visszaesést követően ma már a tapéták is újra divatba jöttek, és a lakberendezők is előszeretettel használják. A tapéták mellett a bordűrök is igen népszerűek. Nem véletlenül a tapétakínálat már idehaza is óriási. A tapétacenter csoport több mint 30 ezer tapétafajták kínál megvételre, és a bordűrük száma is óriási.

A tapéták tetejére elhelyezett tapétabordűr szinte elengedhetetlen feltétele a tapétázásnak, de széles körben használják ma már festett falakhoz is. Népszerűek a színes fal, és fehér mennyezett kombinációk, amikor is a bordűr választja el a két eltérő színű felületet egymástól. Ez nem csak esztétikus, de a falak festését is nagyban megkönnyíti.

A modern tapétaragasztók segítségével a bordűrök akár házilag is könnyedén felhelyezhetőek, mindenféle speciális ismeret nélkül, csak egy kis precizitást igényel a tapétacsík felhelyezése.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.