A hosszú ujjú póló gyakran a kényelméről és légáteresztő képességéről ismert. Valaki egyszer azt mondta, hogy a megfelelő öltözködés a jó modor egyik formája, és szerintem nagyon sokan ezzel egyet tudunk érteni.

A nyár folyamán előfordulhat, hogy aggódunk a napon történő lebarnulás miatt, és az is előfordulhat, hogy valami mást szeretnénk kipróbálni, mint a klasszikus pólók. Tisztában vagyunk vele, hogy érdemes időnként változtatni az öltözetünkön, és a stílusos hosszú ujjú pólók jelenthetik azt az ideális darabot, amit keresünk. Kerek nyakkivágása kényelmes, és mivel komplett ujjakkal rendelkezik, távol tart a lebarnulástól, és védelmet nyújt a napsugarakkal szemben.

A hosszú ujjú pólók nem találhatók meg a legtöbb férfi gardróbban azonban érdekes módon. Pedig ezek kényelmesek és nagyon jól is festenek az előzően említett előny mellett, a különböző színek pedig jól passzolnak bármilyen ruhához. Ezt a ruhadarabot érdemes választani, ha túl hideg van egy pólóhoz és túl meleg egy pulóverhez. Vékonyabb kabátokkal rétegesen is jól kombinálhatók.

Jó móka lehet emellett az is, hogy rétegezzük a ruhákat, különösen két egymáshoz passzoló ruhadarabbal. Ahhoz, hogy divatossá váljunk, fontos tudni, hogy elegánsan rétegezzük a ruhákat. Két különböző hosszúságú póló gyönyörűen párosítható egymáshoz. Csak ügyeljen arra, hogy a hozzáillő színek kiegészítsék egymást.

A szuper kényelmes és társalgóbarát megjelenés érdekében válasszon két bő ruhadarabot, az egyik a hosszú ujjú póló, a másik pedig fél ujjú. Ezt a ruhát bő nadrággal és tornacipővel is lehet párosítani. Tegyük teljessé a megjelenést kiváló cipők hozzáadásával.

A farmer mindenki kedvence. Megvan az oka annak, hogy mindenki kedvencének számít. A farmer bármilyen ruhához jól passzol. Van valami, amivel nem áll jól egy farmer? Épp ezért ideális a hosszú ujjú póló kombinációja a közkedvelt ruhadarabbal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.