Szabadidő

Hogyan készül a homemade hintaállvány?

Számos szerető családapának eszébe jutott már, hogy örömöt szerezzen a gyerekeknek egy saját otthoni hintával az udvarban. Ezek között többen úgy döntenek, hogy ők is szórakoznak ezzel a projekttel egy kicsit és ne csak majd maguk a gyerekek és férfias tevékenységként maguk rakják össze a hintaállványt a különböző elemekből. De hogyan is kell elképzelni ennek a megvalósítását?

Vegyük azt az esetet, amikor a felállítandó hinta oszlopai 70 x 70 mm vastagok, a felső gerenda 70 x 140 mm és a szükséges kiegészítők már rendelkezésünkre állnak. Ami biztos ennél az esetnél, hogy nagyon stabil lesz az egésznek a szerkezete. Az pedig értelemszerű, hogy mindezt egy puha területen kell megvalósítani, hogy a gyerekek ne szenvedjenek sérülést abban az esetben, ha kiesnének a hintából.

Miután kialakul az egésznek a mérete és az oszlopok állószöge, elkezdődhet az összeszerelés folyamata. Az állószögek ideális kialakításához kiváló kiegészítők egyike a hintaállvány rögzítő, mely megfelelő használata nagy terhet emel le a munkát végző családapa válláról. De ehelyett a hintaállvány sarok is nagyon ajánlott, amely által hasonlóan létrehozható egy biztonságos hintaszerkezet.

Amint a talajba is stabilan bekerülnek az oszlopok és a különböző csavar kiegészítők megfelelően rögzítik az egészet, azt lehet állítani, hogy készen van a homemade hintaállvány. Majd a végső lépésként magát a hintaeszközt kell felszerelni a hintaállványra és a gyerekek már otthon is élvezhetik boldogan a hintázás csodálatos ringatását.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.