A több tonnás szállítmányok esetében kérdéses szokott lenni, hogy a belföldi fuvarozás milyen lehetőségekkel vehető igénybe.

Kisebb méretű csomagok szállítására ugyanis megannyi opció található az interneten, és mivel ezekre nagyobb az igény, ezért nagyobb hírnévnek is örvendenek. Az extrém projektek kapcsán sem kisebb a kínálatcsak a körülöttük lévő felhajtás kisebb, az ilyenek kevésbé vannak az orrunk elé tolva.

A fő kérdésünk az, hogy az adott cég, akit a  belföldi fuvarozás kapcsán meg szeretnénk bízni, szállít –e akár több tonnás csomagokat is, belefér –e ez a kapacitásukba?

Ha böngészünk kicsit az interneten, máris találunk lehetséges alternatívákat, olyan weboldalakat amik kifejezetten ilyen projektekre specializálódtak: ilyen mondjuk a Konrád Daru belföldi fuvarozást is vállaló cég, akik a honlapjukon található információk alapján olyan gépiparral rendelkeznek, mellyel kisebb, és nagyobb csomagok szállítására egyaránt képesek.

Fő profiljuk az olyan nagyobb projektekben való segítség, mint amilyen az építkezési helyszínekre történő több tonnás csomagok szállítása, raktár- iroda- és lakókonténerek szállítása, vagy épp kis és nehéz-gépek belföldi fuvarozása. Azonban nem szorítkoznak kizárólag az 1 tonnásnál kezdődő projektekre, bátran megkereshetik őket azok is, akik csak kisebb, pár száz kilós szállítmányokat szeretnének az egyik helyről a másikra elvitetni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.