A pontosság és a hosszú élettartam biztosítása érdekében a megfelelő telepítés mellett valószínűleg összehasonlítja a kerítés típusait, anyagait és kialakításait, hogy megállapítsa, mi a legjobb egy adott helyiség számára. A fa hagyományos anyag és klasszikus megjelenést kölcsönöz, ha kerítésként adják hozzá bármely otthonhoz. Íme néhány előny, amelyet érdemes figyelembe venni.

Magánélet megőrzése és biztonság: A fából készült kerítés megőrzi a magánéletet, megakadályozza a nem kívánt személyek és állatok bejutását a tulajdonába, és megvédi a házikedvenceit és gyermekeit az udvaron kívüli vándorlástól.

Hang- és szélvédő: A megfelelően beszerelt kerítés, amely megfelelő anyagokból áll, jelentős mennyiségű hangot képes elnyelni az utcáról vagy a közeli ingatlanokból. Ha a széláramlás csökkentése aggodalomra ad okot, a tömörfa akár 50%-kal is csökkentheti a széláramot.

Különböző stílusokban kapható: A fa kerítések különböző stílusokban kaphatók, beleértve a magánéletit, a zsaluzatot, a rácsost, a sínest és a pikettet.

 

Nem minden fa fajta egyenlő, és a legjobb választás a projekthez az Ön számára legfontosabb jellemzőktől függ, mint például a rothadásállóság, a megjelenés, a tartósság és az ár.

Cédrus: Kiváló faválasztás, a rothadásnak ellenálló cédrus élettartama hosszabb, mint más fafajtáké, és természetes rovarriasztó olajokat is tartalmaz.

Ciprus: A cédrushoz hasonlóan a ciprusfa is rothadásálló, és természetes rovarriasztó olajokat tartalmaz.

Vörösfa: Az esztétikai értéke miatt választott vörösfa a legtartósabb fa választás, de a legdrágább is.

   Fenyő: A tartósság és a megfizethetőség miatt választott fenyő a cédrus, a ciprus és a vörösfa gyakori alternatívája.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.