Amennyiben valaki megtetszett egy társkereső oldalon, az első dolog, ami eszünkbe jut, hogy vajon ráírjunk-e vagy sem? Felejtsük el, hogy zavarjuk, hogy biztos nem alkalmas az időpont, ha egyszer valaki regisztrálta magát egy ilyen oldalra, az bizonyára azért tette, hogy érdeklődjenek iránta, írjanak neki.

Ha sikert és biztos választ akarunk, az első és legfontosabb, hogy megnézzük: mik a másik elvárásai. Ha olyan messze vagyunk ettől, mint Makó Jeruzsálemtől, akkor felesleges időt pazarolni rá, de még akkor sem nagyon érdemes sokat, ha vannak kisebb eltérések. Amennyiben viszont 75-80 százalékban passzolunk hozzá, mindenképpen írjunk egy levelet. Ha sikert szeretnénk elérni, ezáltal biztos válaszra számítunk, akkor az első és legfontosabb, hogy fogalmazzunk választékosan, írjunk helyesen és ne támadjuk le azonnal randi-kéréssel, az ugyanis tolakodás. A levélben mindig elfogadható dolgokról írjunk, és olyanokról, amelyekre lehet válaszolni, esetleg visszakérdezni. Korábbi kapcsolatok, szexuális szokások, vagy egyéb témák mindig tabuk, ha csak nem szexpartnert keresünk, az ugyanis egy kicsit más téma.

Mielőtt levelet írnánk, mindig képzeljük magunkat a másik helyébe, hogy amennyiben megkapnánk ezt a levelet, akkor vajon milyen reakciót váltana ki belőlünk. A válasz reményében érdemes felhívni a figyelmet arra – persze burkoltan –, hogy mik a közös pontok. Zene, bulizás, kirándulás, hobbi… Minél több van, annál nagyobb esély mutatkozik a válaszra! Ha vannak gyermekei, kérdezz róluk bátran, ez mindig jó pont. Ha befejezted a levelet, mindig írd a végére, hogy választ remélsz, és köszönd meg illedelmesen a türelmét, valamint hogy elolvasta a bemutatkozásodat. Ennek a formának a követésével van a legnagyobb esélyed arra, hogy választ kaphass a másiktól!

Forrás: www.randitime.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.